Confidenţialitate

O delegație a UEFA a inspectat Cluj Arena, în vederea găzduirii meciurilor de fotbal de la Euro U21 | AUDIO

O delegație a U.E.F.A. a inspectat stadionul Cluj Arena cu privire la condițiilor oferite pentru desfășurarea viitorului Campionat European de Fotbal Under21., găzduit de România și Georgia în 2023.

În cele câteva zile petrecute la Cluj, delegații U.E.F.A. au analizat stadionul, hotelurile și bazele de antrenament care ar putea fi folosite pentru turneul final de peste doi ani. În același timp, aceștia au urmărit și alocarea spațiilor din interiorul arenei, conform ghidului U.E.F.A. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, proprietarul arenei, cei de la UEFA au părăsit Clujul extrem de încântați de cele constatate aici.

Campionatul European de Fotbal U21 se va desfășura în vara anului 2023 și va reuni 16 echipe participante, inclusiv formațiile reprezentative ale țărilor gazdă. Cluj Arena, stadionul pe care joacă Universitatea Cluj, a fost nominalizat, alături de stadionul campioanei României, CFR, „dr. Constantin Rădulescu”, și de alte două stadioane din București, să găzduiască partide din grupele turneului final al Campionatului European.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sandu Mureșan