O carte despre Taylor Swift, scrisă cu ajutorul fanilor, va fi lansată de o editură celebră

Celebra editură americană, Simon & Schuster, va publica o carte despre cântăreaţa Taylor Swift, creată de fani, prin “crowdsourcing”, potrivit publicaţiei Entertainment Weekly.

Editura a anunţat că va organiza un concurs prin care fanii vor stabili titlul volumului. Acesta va avea dimensiuni considerabile şi va conţine numeroase ilustraţii.

Simon & Schuster caută caută în prezent un “super-admirator al lui Swift”, care va fi desemnat “autor onorific”, iar numele său va fi publicat pe coperta acestei cărţi, ce va fi realizată prin contribuţii ale fanilor artistei americane.

Un al treilea concurs va fi organizat pentru alegerea designului şi materialului grafic de pe coperta cărţii.

Admiratorii cântăreţei pot, de asemenea, să publice pe site-ul proiectului înregistrări video cu o durată de până la trei minute, în care trebuie să se prezinte şi să explice motivul pentru care consideră că numele lor trebuie să apară în carte. Câştigătorul va primi şi un cec în valoare de 10.000 de dolari.

Cartea va include diverse pictoriale cu Taylor Swift publicate în reviste de prestigiu, dar şi o serie de articole despre cântăreaţă, referitoare la cariera muzicală a acesteia, care a început în urmă cu 10 ani.

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, este artista cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile, potrivit revistei Billboard.

De asemenea, recent, aceeaşi publicaţie a desemnat-o, pentru a doua oară, “femeia anului”, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Cântăreaţa şi-a început cariera în 2006, odată cu albumul “Taylor Swift”. Au urmat discurile “Fearless”, “Speak Now” ,”Red” şi “1989”. Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.