O alegere fără precedent pentru o mireasă regală: Meghan Markle va merge neînsoțită către altar

Meghan Markle nu s-a sfiit să își arate convingerile feministe de nenumărate ori înainte de a deveni logodnica prințului Harry.  Iar nunta cu prințul Harry se dovedește un alt prilej în care își va manifesta aceste convingeri. Meghan a decis să meargă neînsoțită către altarul capelei Saint George, unde îi va spune „Da” prințului Harry.

Mireasa va intra în biserica alături doar de domnișoarele de onoare și de paji, în rândul cărora vor fi cei mai noi membri ai familiei regale, Charlotte și George, fiii ducilor de Cambridge.

În fruntea procesiunii va merge unul dintre membrii importanții ai Bisericii Anglicane.

Prințul Charles o va aștepta în dreptul celor mai de seamă oaspeți și va merge alături de ea, dar va face câțiva pași în spate o dată ce Meghan se apropie de Harry. Arată așadar că nu este el cel care o înmânează mirelui.

În mod tradițional, tatăl lui Meghan ar fi trebuit să fie cel care o conduce. Mireasa spune că, chiar dacă tatăl ei ar fi putut fi prezent la nuntă, planul a fost dintotdeauna să mearga în prima parte singură.

După o serie de speculații, Meghan Markle a confirmat într-un comunicat de presă că tatăl său nu va participa la nunta cu prințul Harry din motive de sănătate. Anunțul a fost publicat pe pagina oficială Palatului Kensington de pe rețeaua Facebook și a fost preluat de presa britanică.

Comunicatul oficial a venit după ce, în presă, era pusă sub semnul întrebării participarea tatălui său la nuntă. Ulterior, în mai multe publicații a fost preluată informația că tatăl actriței urma să fie supus unei intervenții chirurgicale la inimă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS