Confidenţialitate

Nunțile, botezurile sau alte evenimente private nu sunt permise, deocamdată, în București, spune prefectul Alin Stoica

Nunțile și botezurile sau alte evenimente private nu sunt incă permise în București.  Nici măcar în aer liber, spune prefectul Capitalei, Alin Stoica, după ședința Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgență:

„Deocamdată nu sunt permise, după cum am spus pe acest scenariu, cel puțin pe durata acestor 30 de zile de stare de alertă, o să vedem în funcție de evoluția situației și de scenariile propuse de Comitetul interministerial.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Evenimentele culturale în aer liber vor fi permise însă din această noapte, de la ora 12.00, în București. Tot de joi seară de la ora 12.00, restaurantele vor funcționa la 50% din spațiu, în teatre și cinematografe pot fi folosite jumătate din locuri.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica: „Decizia a fost de a trece în scenariul verde în Capitală și anume sălile de spectacol pot funcționa la o capacitate de 50%, restaurantele la interior pot funcționa la o capacitate de 50%, pot fi organizate evenimente de tip drive-in, deasemenea evenimente culturale în aer liber, cu până la 300 de participanți. Există aceleași restricții de circulație care au existat și până acum.”

Rămân în vigoare restricțiile de circulatie pe timp de noapte între orele 22.00 și 5.00 dimineața.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea