‘Nunta anului’ în Marea Britanie

Deşi nu o căsătorie regală, căsătoria Philippei Charlotte Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, cu un milionar este considerată ‘nunta anului’ în Marea Britanie, scrie CNN în ediţia sa electronică.

Alintată ‘Pippa’, tânăra de 33 de ani s-a logodit cu James Matthews în urmă cu un an, după alţi doi ani de relaţie.

Ceremonia religioasă este găzduită de biserica St. Mark’s din Englefield, situată nu departe de reşedinţa familiei Middleton, după cum aminteşte BBC.com.

Catherine şi William, duci de Cambridge, a căror căsătorie a atras atenţie mondială în urmă cu 6 ani, vor fi invitaţii speciali, alături de cei doi copii, George şi Charlotte. Prichindeii joacă rolurile de cavaler, respectiv domnişoară de onoare.

Prinţul Harry, fratele mai mic al lui William, va fi prezent, de asemenea, alături de noua sa iubită, cuplul aflându-se în atenţia presei mondene.

Fost pilot profesionist de curse şi moştenitor al titlului scoţian Laird de Glen Affric, mirele – în vârstă de 41 de ani – este un înstărit manager de fonduri de investiţii.

Nunta va avea tematică scoţiană. În acorduri de cimpoaie, nuntaşilor le va fi servit whisky de cea mai bună calitate, relatează publicaţia Daily Mail.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS