Confidenţialitate

Număr record de brazi împodobiţi într-o biserică din Marea Britanie – GALERIE FOTO

Un festival de Crăciun din Marea Britanie şi-a doborât propriul record în ceea ce priveşte numărul de brazi împodobiţi într-o biserică, potrivit BBC.

St Mary’s Church din Melton Mowbray din Leicester adăposteşte în această perioadă 1.378 de brazi de Crăciun în cadrul unui festival cu tradiție, cu 124 de brazi peste recordul stabilit anul trecut.

Brazii expuși sunt realizați de școli, comunități locale, organizații și companii, iar colecția include și un exponat din Statele Unite.

Potrivit organizatorului evenimentului, Ian Neal, prima ediție a acestui festival a avut loc în urmă cu 14 ani, cu doar 100 de brazi de Crăciun.

st-marys-church-1

La ediția de anul trecut a festivalului, unde au fost expuşi 1.254 de brazi, s-au strâns 20.000 de lire pentru acțiuni de binefacere.

st-marys-church-2

Mii de persoane au vizitat în acest weekend biserica pentru a admira expoziția din cadrul festivalului care a început sâmbătă și va avea loc până marți.

st-marys-church-3

St Mary’s Church datează din 1170, aceasta fiind extinsă ulterior în secolele al XIII-lea și al XIV-lea. Astăzi, clădirea este considerată una dintre cele mai frumoase biserici din ținutul Leicestershire, iar începând din ianuarie va intra în renovare.