Confidenţialitate

Laszlo Balint, noul antrenor al Universității Craiova: „O să fie fotbal de calitate. Vom munci” | AUDIO

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Craiova are un nou antrenor.

Formația patronată de Mihai Rotaru s-a orientat către Laszlo Balint, fostul tehnician al celor de la UTA Arad. Noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova a fost prezentat oficial. În vârstă de 43 de ani, Laszol Balint era liber de contract după despărțirea de formația arădeană UTA.

Numirea lui Balint a fost făcută la doar o zi după despărțirea de Laurențiu Reghecamf, cel cu care echipa a ratat titlul, dar și Cupa României.

Sorin Cârțu: Laszlo Balint este ceea ce a decis clubul nostru pentru acest sezon să ne realizăm doleanțele

Noul tehnician a fost prezentat de Sorin Cârțu, președintele celor de CSU, cel care a anunțat și principalele obiective ale lui Balint: Cupa și campionatul.

„Am plăcerea să vă prezint pe domnul Laszlo Balint. Este ceea ce a decis clubul nostru pentru acest sezon să ne realizăm doleanțele pe care le avem de 3-4 ani”, a spus Sorin Cârțu.

Laszlo Balint: Vom munci

Laszlo Balint a precizat că așteaptă transferuri: „O să fie un fotbal de calitate. Mie nu-mi place să folosesc cuvinte mari. Nu sunt în fața dumneavoastră să vă fac promisiuni sau să aduc garanții. Ce pot să vă spun, iar asta este o afirmație fermă, că vom munci”.

Craiova a încheiat campionatul pe locul trei, sub FCSB și CFR Cluj. A fost eliminată și din Cupa României, după un meci pierdut în fața celor de la Sepsi, ratând astfel și acest obiectiv.

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Citește și: Naționala României va avea al patrulea meci din campania Liga Națiunilor marți seară, de la 21:45 | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.