Confidenţialitate

Liga Națiunilor: Tricolorii speră într-o revanșă, marți, în returul cu muntenegrenii | AUDIO

După două înfrângeri și o victorie, naționala României se pregătește de al patrulea meci din această campanie de Liga Națiunilor. Elevii lui Edi Iodănescu vor înfrunta naționala din Muntenegru, mâine, de 21:45, într-un meci găzduit pe Stadionul Rapid.

România vrea revanșa, după înfrângerea suferită în urmă cu o săptămână, 0 la 2, în meciul tur din Muntenegru. Edi Iordănescu afirmă într-o conferință de presă că partida va fi una dificilă.

Edi Iordănescu: Mâine ne așteptăm la o poziție solidă pentru că am văzut că Muntenegru are capacități, are jucători, are potențial

„Eu nu sunt cu ochii pe clasament în momentul de față, ci efectiv pe ce urmează. Pentru că avem nevoie de puncte foarte mare și-n același timp avem nevoie să lăsăm lucruri bune pentru septembrie. Mai mult decât atât, v-am spus că e o grupă deschisă oricărui rezultat și mâine din nou ne așteptăm la o poziție solidă pentru că am văzut că Muntenegru are capacități, are jucători, are potențial. Este o echipă destul de bine definită, putere de luptă și nu ne așteptăm decât la un joc foarte greu, dar trebuie să demonstrăm”, a spus Edi Iodănescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Selecționerul României a explicat că vor exista și schimbări față de ultimul meci, victoria contra Finlandei. Edi Iordănescu a afirmat că mișcările sunt cauzate de ritmul impus de competiție, cu patru meciuri în nici două săptămâni.

Naționala României se află pe ultimul loc în grupa de Liga Națiunilor, după înfrângerile cu Bosnia și Muntenegru. A reușit să obțină trei puncte doar după meciul câștigat în fața Finlandei.

Edi Iordănescu: Suntem de 18 zile în cantonament. Este o situație deloc ușoară. S-a strâns oboseală mentală și fizică

„Eu aș analiza mai mult momentul, situația. Este un moment istoric fără precedent în primul rând cu acest program cu 4 jocuri. Nu ne-am mai confruntat cu astfel de situații și e clar că provocarea cea mai mare pentru noi toți este să gestionăm cât mai bine această situație. Mărturisesc că s-au strâns 18 zile de când suntem în cantonament. Este o situație deloc ușoară. S-a strâns oboseală mentală, fizică”, a adăugat Edi Iordănescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Sursa foto: Unsplash / Emilio Garcia

Citește și: Laszlo Balint, noul antrenor al Universităţii Craiova | VIDEO