Confidenţialitate

Nouă investiție Mercedes Benz în România

Într-o conferință de presă susținută astăzi, Amanda Zhang, directorul general al Mercedes Benz Romania, a anunțat o nouă investiție în Romania.  Emisiunea Piese și Mașini va aduce, sâmbătă, de la ora 12, la Europa FM, toate detaliile despre planurile producătorului auto pentru țara noastră.

Prezent la evenimentul de marți, realizatorul emisiunii Piese și Mașini de la Europa FM, Radu Constantinescu, a aflat că Mercedes a deschis un centru logistic în comuna Dragomirești Vale din judetul Ilfov,pe o suprafață de aproximativ 30 000 metri pătrați.

Ionuț Icsaru ,directorul noului centru logistic Mercedes, afirmă că principalul avantaj oferit clienților este optimizarea distribuției de piese de schimb, prin reducerea cu aproximativ 25% a timpului de livrare a pieselor de origine Mercedes pentru toată gama de autovehcule comercializate în Romania dar și o ușoară scădere a preturilor, ca urmare a optimizării distribuției în toată tara.

Reprezentanții Mercedes nu au anunțat pentru moment valoarea investiției în acest nou centru logistic, dar acesta a devenit funcțional în fix 1000 de zile de la începutul lucrărilor. Potrivit reprezentanților companiei, centrul logistic în comuna Dragomirești Vale oferă 30.000 de locații de depozitare pentru piesele de schimb si 46 de puncte de distribuție către serviceurile Mercedes din România.