Noi rețineri în ancheta bătăii de stradă de la Murgeni

Poliţiştii vasluieni au reţinut, duminică seara, alţi 5 bărbaţi din oraşul Murgeni, implicaţi în bătaia de stradă de la începutul lunii.

Suspecții au vârste cuprinse între 20 şi 46 de ani.

„Până în acest moment, în urma conflictului ce a avut loc în seara de 4 iunie, pe raza oraşului Murgeni, au fost luate măsuri preventive faţă de 18 persoane, trei reţineri urmate de măsura arestării preventive, 6 reţineri urmate de măsura controlului judiciar, patru măsuri de controlul judiciar pentru 60 de zile şi alte cinci reţineri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere”, au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

În urmă cu o săptămână, la Murgeni s-au desfăşurat percheziţii şi audieri, la acţiuni participând peste 120 de poliţişti, aproximativ 70 de luptători de la Acţiuni Speciale şi circa 80 de jandarmi.

Oraşul Murgeni a fost declarat zonă specială de siguranţă publică în urma unei decizii a conducerii IPJ Vaslui, după conflictele între două grupări rivale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS