Noi dezvăluiri în scandalul Malaxa. Cheltuielile spitalului, gestionate de un membru PSD numit de Gabriela Firea

Noi dezvăluiri în scandalul cheltuielilor presupus ilegale de la spitalul Malaxa din București.

Toate achizițiile – reale sau nu – au fost gestionate de Eduard Armeanu, un membru al PSD Ilfov, numit de Gabriela Firea responsabil în cadrul Administrației Spitalelor, potrivit Gazeta Sporturilor.

De asemenea,  fostul manager al unității – Florin Secureanu – susține că are o înregistrare care ar putea să o compromită pe Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, mai scrie GSP.

Potrivit redactorului-șef al GSP, Cătălin Tolontan, Gabriela Firea ar dori să dea în judecată ziarul pentru ”încercare de defăimare”.

Cel care trebuia să controleze cheltuielile făcute de Spitalul Malaxa în ultimele luni este Eduard Armeanu, fost director al Spitalului Judeţean Ilfov şi membru PSD Ilfov.

El a fost numit în vară, de către primarul Gabriela Firea, şef în Administraţia Spitalelor din Primăria Capitalei, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

JurnaliȘtii GSP susțin că fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu s-ar fi întânit cu Eduard Armeanu înainte ca ziarul să înceapă investigația.

Atunci,  Secureanu le-ar fi spus cunoscuţilor că Armeanu i-ar fi „cerut ceva” din partea Gabrielei Firea şi că el ar fi înregistrat discuţia. ”Scandalul meu se va întoarce împotriva Gabrielei Firea”, le spunea Florin Secureanu amicilor săi.

Jurnalistul Cătălin Tolontan susține că primarul-general al Capitalei a transmis un răspuns pe adresa redacției.

Gabriela Firea spune, cităm, ” Sunt dezamagita ca cetatean si fost jurnalist, de modul in care poti aduce prejudicii de imagine unei persoane, fara sa o acuzi de nimic concret.  Daca aceasta campanie de vadita incercare de defaimare a mea nu va inceta, imi rezerv dreptul de a ma apara in justitie”, am încheiat citatul.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS