Nocturna bibliotecilor la Biblioteca Metropolitană București

În această seară, între orele 18.00 și 02.00, în Sediul Central, Mihail Sadoveanu (Piata Amzei), Filiala Ion Creangă, Filiala Gheorghe Lazăr și Spațiul “X” adiacent Filialei “Emil Gârleanu”, are loc Nocturna bibliotecilor la Biblioteca Metropolitană București.

Sunt așteptați părinți, copii dar și adolescenți, la spectacole cu umbre, de teatru, board game-uri sau ateliere de creație.

La Sediul Central, Maia Morgenstern, alături de actorii Teatrului Evreiesc de Stat, va prezenta spectacolul-lectură „Varșovia: Ghid turistic”.

De asemenea de la ora 21 începe o reprezentație a teatrului de umbre sau a teatrului de marionete.

Va fi și expoziția de fotografie “București – Micul Paris” organizată de membrii Fotoclub CLOSE UP. 

În plus, puteți veni cu o carte și prima alta la schimb: vor fi mai multe activități: Book exchange corner (adu o carte și ia una la schimb), Borcanul cu cărți (sugestii de lectură), Pungă misterioasă (împrumută o carte „pe neve”).


Ateliere de imaginație, de desen și pictură pe spații largi pe tema toleranței, ateliere handmade în care vom realiza cadouri pentru copiii din centrele de plasament sector 4, teatru de marionete, precum și nelipsitele board games pentru părinți și copii te așteaptă la Biblioteca pentru copii și tineret Ion Creangă.

Spaţiul “X”, adiacent Filialei “Emil Gârleanu”, provoacă adolescenții la un brainstorming nocturn pentru o întâlnire experimentală cu conceptul “makerspace” folosind tehnica graffiti și fotografie cu lumină.

Filiala Gheorghe Lazăr lansează o invitație la o noapte de board games în cartierul Militari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS