NN România donează ventilatoare mecanice în valoare de un milion de lei Spitalului Clinic Colentina București

NN România donează sisteme de ventilație și monitorizare a respirației, vitale pacienților în stare critică afectați de coronavirus. Donația însumează un milion de lei, iar echipamentele medicale vor ajunge la Spitalul Clinic Colentina din București.

Spitalul este desemnat centru suport în tratarea cazurilor de infecție cu Covid-19 pentru Institutul Matei Balș și este astfel în linia întâi de salvare a pacienților de Covid-19, având nevoie de tot sprijinul.

Achiziția aparatelor de ventilație va fi coordonată de Crucea Roșie Română, partenerul oficial al Guvernului României în perioada epidemiei. Organizația se va asigura că aparatele vor fi disponibile în cel mai scurt timp pentru tratarea celor în nevoie.

„Solidaritatea și responsabilitatea comună sunt principiile care stau la baza industriei de asigurări, în care grupul NN activează de 175 de ani. E în ADN-ul nostru să ne pese, să ne îndeplinim angajamentele și să ne implicăm suplimentar ori de câte ori e nevoie.

De aceea, facem continuu toate eforturile pentru siguranța, sănătatea și bunăstarea comunității din care facem parte. Suntem recunoscători pentru toate acțiunile de bine din această perioadă dificilă, fiecare contribuind la mai multe șanse la viață”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing Officer al NN România.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS