Confidenţialitate

Nicușor Dan: Teatrele care funcționează în clădiri cu risc seismic ridicat vor putea încjhiria săli pentru spectacole pe cheltuiala Primăriei Capitalei | AUDIO

Teatrele Bulandra, Nottara, Teatrul Mic, dar și alte instituții de cultură din București care-și desfășoară activitatea în clădiri cu risc seism vor putea închiria alte săli pentru spectacole, pe cheltuiala primăriei. Așa le promite primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan.

Aceasta spune că așteaptă solicitări în acest sens din partea managerilor de teatre:

”Aștept de la dumnealor să vină la mine cu o propunere, cu o solicitare de buget dacă e nevoie pentru închirierea altei săli. Este o chestiune de management pe care dumnealor trebuie să o facă și să vină cu ea la mine” a explicat primarul general. Nicușor Dan susține că Primăria Generală poate plăti chirie pe oricâte săli este nevoie pentru a nu pune oamenii în pericol.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Primarul general al Capitalei spune că pot fi închiriate săli de spectacole în zona Lipscani sau la Sala Dalles care are o capacitate de 180 de locuri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Teatrele din subordinea PMB au primit lunile trecute notificări din partea Primăriei Generale referitoare la faptul că se află în clădiri cu risc seismic ridicat și că trebuie să-și întrerupă activitatea.

Foto: Facebook / Nicușor Dan