Confidenţialitate

Nicușor Dan spune că Bucureștiul va avea parte “de o iarnă grea” | AUDIO

Primar ales, dar fără jurământ. Nicușor Dan speră ca săptămâna viitoare să depună jurământul pentru a-și prelua mandatul de primar al Capitalei.

Așteptarea vine de la Tribunalul București, care a validat alegerea lui Nicușor Dan încă din data de 12 octombrie, însă validarea a fost contestată.

„Noi suntem azi în ziua a 25-a de la alegerile locale și foarte probabil preluarea mandatului de va face în ziua 32-35, deci o diferență de 3 săptămâni aproape”, a declarat, joi, Nicușor Dan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Nicușor Dan spune că Bucureștiul va avea parte de o iarnă grea din mai multe motive, nu doar din cauza lipsei căldurii în anumite zone.

„Bucureștiul va avea trei mari probleme în perioada următoare: criza medicală, criza căldurii și a apei calde și criza financiară. Când m-am referit la iarna grea m-am referit la criza căldurii și a apei calde pentru că acolo e nevoie de niște măsuri preliminare, de niște stocuri de materiale, de detectoare, de pregătirea unor echipe de intervenții și nu am informații că lucrurilea astea se întâmplă în momentul ăsta”, a mai declarat primarul ales al Capitalei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Nicușor Dan anunță că, după ce-și va prelua oficial mandatul, conducerea Termoenergetica (fostul RADET) va fi schimbată.

„După cum știți, Termoenergetica este o companie a Primăriei, acolo există o adunare generală care este contituită în mare parte din consilieri generali, care numește un consiliu de administrație care, la rândul lui, numește un director executiv. Imediat ce Consiliul General va fi constituit, noua majoritate va schimba componența adunării generale, deci, ulterior, și a consiliului de administrație și a directorului.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.