Nicușor Dan și Vlad Voiculescu – schimb de replici în lupta pentru Primăria Capitalei

Schimb de replici între Nicușor Dan și Vlad Voiculescu, aflați în cursa internă a Alianței 2020 USR PLUS pentru Primăria Capitalei.

Candidatul independent susținut de USR a declarat că este „om de onoare” și că nu va semna un acord pentru susținerea unui candidat comun cu PLUS, după ce Vlad Voiculescu l-a invitat să dea în scris ca Alianța 2020 se va prezenta cu un singur candidat la alegerea primarului de București.

Vlad Voiculescu a prezentat un sondaj de opinie din care reiese că este la egalitate cu Nicușor Dan, care are susținerea USR București pentru calitatea de candidat comun al Alianței USR-PLUS.

În acest context a lansat o invitație: candidații ambelor partide să semneze un acord în care să declare că se vor susține unul pe celălalt după ce alegerile primare îl vor desemna pe unul din ei candidatul Alianței 2020.

Nicușor Dan, independent susținut de USR la alegerile pentru Primăria Capitalei, a declarat că nu este nevoie să semneze un acord scris, deoarece este „om de onoare” și că nu va candida fară susținerea Alianței.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS