Nicuşor Dan: Pasajul Grigorescu, un alt exemplu de ineficienţă a actualei administraţii a Capitalei

Candidat la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan a declarat, joi, că pasajul Grigorescu este un alt exemplu „de ineficienţă” a actualei administraţii a Capitalei.

„Primarul PSD, Gabriela Firea, a avut nevoie de doi ani ca să mute nişte cabluri de înaltă tensiune, deci darea în funcţiune a acestui pasaj pe care şi-l arogă în mod ruşinos a fost întârziată cu doi ani de zile. În total, le-a luat 10 ani administraţiilor PSD, Oprescu-Firea, să facă o lucrare de infrastructură care se putea realiza într-un mandat de primar, adică în maximum 4 ani. Pasajul, întins pe 10 ani de lucrări, e oglinda neputinţei PSD în Bucureşti”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

‘Primăria Capitalei are nevoie de organizare mai bună, de eficienţă sporită, de angajament real pentru marile lucrări de infrastructură. Iar Bucureştiul are nevoie de schimbare’, a adăugat el.

Edilul Capitalei a anunţat, joi, finalizarea lucrărilor la proiectul de fluidizare a circulaţiei din zona Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, care cuprinde un pasaj, două poduri, o supralărgire la trei benzi pe sens, precizând că de sâmbătă se va putea circula pe pasaj.

„Promisiune îndeplinită! Am finalizat încă un proiect major pe care l-am găsit blocat şi în stadiu de execuţie de doar 10%. Acesta înseamnă un pas important către un trafic mai lejer şi mai rapid între nordul şi sudul Bucureştiului. După 10 ani de la începutul lucrărilor! Plus proiectarea şi discuţiile preliminare, vreo 13 ani!! Enorm!! Străpungerea Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu este finalizată şi se va putea circula pe pasaj începând de sâmbătă!”, a scris pe Facebook Gabriela Firea, care candidează pentru un al doilea mandat.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS