Nicușor Constantinescu, dus cu ambulanța la Curtea de Apel București

Nicușor Constantinescu a fost ridicat de jandarmi de la Spitalul Județean Constanța și dus la Curtea de Apel, acolo unde se judecă cererea DNA de arestare preventivă în dosarul Centrului Militar Zonal.

Procurorii îl acuză pe fostul șef al Consiliului Județean că a lipsit de la toate termenele de judecată din dosar, dar a fost prezent la petrecerea de 25 de ani de la absolvirea facultății.

Nicușor Constantinescu este acuzat de procurorii DNA că încearcă să tergiverseze procesul din dosarul subfinanțării Centrului Militar Zonal Constanța. Fostul șef al Consiliului Județean a motivat că nu poate veni la instanță pentru că s-a operat la picior și trebuie să se recupereze la Sanatoriul Balnear Techirghiol.

Judecătorii au încercat să-l audieze chiar și la sanatoriu, dar a refuzat.

La termenul de ieri, jandarmii au fost la el acasă pentru a-l aduce la instanță, numai că miercuri seară Nicușor Constantinescu se internase la spital cu probleme urologice. Tot ieri procurorii au cerut arestarea preventivă. Nicușor Constantinescu afirmă că este victima unui abuz și că a fost adus ca un tâlhar la instanță.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fostul lider PSD a fost luat cu targa și dus la Curtea de Apel. El a mai declarat că nu știe dacă starea de sănătate îi va permite să reziste la şedinţa de judecată. În sală asistă și un echipaj de la ambulanță. Medicii au adus un aparat medical, un defribilator, pentru orice evntualitate.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS