Confidenţialitate

EXCLUSIV Nicolicea, întrebat dacă Gabriel Oprea se afla într-o misiune de urgență: Am ajuns la Guvern, nu mai pot vorbi

Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul și vicepreședinte al UNPR, Eugen Nicolicea susține că nu a vorbit cu șeful lui de partid, vicepremierul Gabriel Oprea, după accidentul de marți seara din București, dar știe că acesta venea de la ”o instituție din domeniul siguranței naționale” și se îndrepta spre Ministerul de Interne.

Întrebat însă dacă era vorba de o misiune de urgență, astfel încât să se justifice prezența unei coloane oficiale, Eugen Nicolicea a evitat răspunsul.   Vicepreședintele UNPR a declarat pentru EuropaFM că a ajuns la Guvern și nu mai poate vorbi.

Potrivit unor reprezentanți din sindicatul polițiștilor, în seara în care a avut loc incidentul afară ploua, iar temperatura era scăzută – așadar, tânărul agent nu ar fi trebuit să circule pe motocicletă.

Eugen Nicolicea e de părere că presa, cităm, ”comentează comentarii” atunci când pune întrebări despre condițiile meteo.

Ciprian Ioana a stat de vorbă cu Eugen Nicolicea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ministerul de Interne nu a comentat în niciun fel până acum moartea polițistului Bogdan Cosmin Gigină.

Abia la 2 zile după accident, Poliția Capitalei a recunoscut că polițistul făcea parte din coloana oficială a ministrului de Interne.

Reprezentanți din sindicatul polițiștilor au declarat – la Europa FM – că tânărul agent nu ar fi trebuit să circule pe motocicletă pentru că afară ploua, iar temperatura era scăzută.