Nicoleta Nucă vine joi în Deşteptarea

Nicoleta Nucă este invitată joi în Deşteptarea, la Europa FM. După ce va sta de vorbă cu Vlad Petreanu şi George Zafiu, Nicoleta Nucă va cânta live, în premieră la radio, noul ei single,“Amintiri”.

Abia lansată, piesa “Amintiri” este printre cele mai populare din România în această perioadă, fiind în topul trending al YouTube.

Nicoleta Nucă a colaborat pentru noul single cu băieţii de la Carla’s Dreams şi cu echipa acestora, piesa fiind produsă de Alex Cotoi şi Claudiu Ursache, iar videoclipul filmat şi regizat de BR Films (regizorul Roman Burlaca şi DoP George Secrieru).

„Am foarte mari aşteptări de la piesa «Amintiri». Îmi este foarte dragă această piesă încă de acum un an când am auzit-o prima dată şi mă bucur mult că cei de la Carla’s Dreams au avut încredere în mine şi în capacitatea mea de a putea transmite mesajul acestei piese. Clipul este pe măsura piesei, deşi nu a fost deloc uşor la filmări. Am filmat pe un lac la câteva ore de Chişinău, unde a trebuit să mă tăvălesc prin praf, nămol, apă murdară, dar cred că au meritat sacrificiile, iar rezultatul este unul pe măsură“, declara  Nicoleta Nucă.

Artista anunţase în premieră la Europa FM, în culisele Europa FM Live pe Plajă, că pregăteşte o toamnă cu noi suprize. În interviul acordat Europa FM imediat după ce a coborât de pe scenă, Nicoleta Nucă anunţa că urmează să lansează două piese scrise de băieţii de la Carla’s Dreams.

Născută la Chişinău, Nicoleta Nucă a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings”, în 2009, alături de Boris Covali. În România, Nicoleta Nucă s-a făcut remarcat în show-ul „X Factor“, unde a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică. La scurt timp după încheierea competiţiei a devenit artist Global Records şi a lansat hit-ul „Nu sunt“.