Neymar a refuzat 40 de milioane de euro pe an de la Paris Saint-Germain

Au apărut noi amănunte spectaculoase despre super-contractul de la Paris Saint Germain, refuzat de Neymar în această vară.
Impresarul atacantului de la FC Barcelona, Wagner Ribeiro a declarat pentru presa braziliană că acesta s-a întâlnit de două ori cu patronul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, iar oferta acestuia a fost aproape incredibilă. Prima oară au negociat la Ibiza timp de două ore, iar miliardarul arab l-a asigurat pe Neymar că va fi tratat “ca un rege”, iar la Paris va fi un lider de necontestat, nu ca la Barca, unde este “umbrit” de Lionel Messi. Cele mai puternice argumente au fost însă cele materiale: Al-Khelaifi a propus un contract pe 5 sezoane, cu un salariu anual de 40 de milioane de euro, față de 12 milioane cât primește la gruparea catalană. În plus, Neymar ar fi avut un avion personal care să îl ducă la echipa națională și procente dintr-o nouă rețea hotelieră ce urma să îi poarte numele.

Deși ar fi avut cele mai mari venituri din istoria fotbalului, la doar 24 de ani, brazilianul a refuzat-o pe Paris Saint-Germain, tatăl lui sfătuindu-l să rămână la Barcelona. În luna iulie el și-a prelungit contractul până în 2021, declarând că se simte fericit la formația “blau-grana”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS