Netflix: ”Nu ştim nimic despre vreun proiect cu Elena Udrea“

La solicitarea jurnaliștilor Adevărul, reprezentanții Netflix au transmis că nu știu despre vreo intenție de colaborare cu Elena Udrea, contrar declarațiilor făcute de aceasta în urmă cu o zi într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

La solicitarea Adevărul, reprezentanţii Netflix au transmis: ”Nu ştim nimic despre vreun proiect cu Elena Udrea”, fără a comenta mai mult subiectul care a trezit puternice reacții în special pe social media, acolo unde declarațiile Elenei Udrea sunt comentate ironic.

”Toată lumea vrea pe video, dar cum pe video că eu în casă nu sunt nici aranjată, nici machiată, nici îmbrăcată de video? Când am emisiuni… apropo, am avut, am o propunere de la Netflix. Să fac un serial. (…) Am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare și mai interesant că sunt aici. Mă gândeam ce interesant ar fi când intru eu în direct la televiziune, sunt în pantaloni scurţi, în papuci, dar în sus sunt îmbrăcată de birou”, spunea Elena Udrea.

În această dimineaţă, în Deșteptarea, am adunat de la ascultătorii Europa FM idei pentru titlul serialului inspirat de Elena Udrea pe care ar putea să-l facă Netflix. De la prima oră a dimineții și până acum s-au adunat sute de propuneri, cele mai interesante fiind adunate în articolul de pe europafm.ro pe care îl găsiți în pagina emisiunii Deșteptarea.

Elena Udrea se află în Costa Rica, cu statutul provizoriu de refugiat politic, cât așteaptă pronunțarea definitivă în dosarul „Gala Bute”, în care în primă instanță a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Magistrații instanței supreme au amânat pronunțarea sentinței pentru săptămâna viitoare, pe 5 iunie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS