Confidenţialitate

Nelly Furtado lansează “Phoenix”

Nelly Furtado lansează un nou extras pe single, “Phoenix”, de pe albumul “The Ride”, cel de-al șaselea album al artistei.

Noul material discografic, a cărui lansare este programată pe 31 martie, va conține 12 piese noi, compuse de Nelly Furtado și produse de John Congleton, care a mai lucrat cu Blondie, Franz Ferdinand, St Vincent și Erykah Badu.

Cântăreaţa canadiană a cântat la București în 2008, când a primit un triplu Disc de Platină din partea casei de discuri Universal Music, pentru vânzările albumului “Loose” , pentru mai mult de 12.000 de exemplare vândute.

Nelly Furtado a devenit celebră în 2000, odată cu lansarea albumului de debut “Whoa, Nelly!”, care a inclus hitul premiat cu Grammy “I’m Like a Bird”. Doi ani mai tarziu, piesa “Forca”, de pe albumul “Folklore”, a devenit imnul oficial al Campionatului European de Fotbal.

În 2006, Nelly Furtado a început colaborarea cu cel mai în vogă producător al momentului, Timbaland, recucerind topurile cu albumul “Loose”. Single-urile “Promiscuous”, “Meaneater”, “All Good Things (Come to an End)” şi “Say It Right” au devenit rapid hit-uri. De asemenea, “Loose” a fost vândut în mai bine de patru milioane de exemplare.