Negocieri între transportatori și Guvern. Șoferilor li s-a promis că se vor căuta soluții în următoarele săptămâni

Promisiuni:  iată ce susțin că au primit reprezentanții transportatorilor în cadrul discuțiilor pe care le-au avut astăzi cu Guvernul.

O delegația a protestatarilor din Piața Victoriei a fost primită, joi după-amiază, la negocieri de vicepremierul Vasile Dâncu.

Unul dintre reprezentanții transportatorilor le-a explicat jurnaliștilor care sunt revendicările lor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Care a fost răspunsul Guvernului?  Transportatorii susțin că și guvernanții sunt de acord că pe piața asigurărilor există unele anomalii. Guvernul s-a angajat ca în următoarele 2-3 săptămâni să încerce să găsească soluții, a spus unul dintre reprezentanții transportatorilor.  În plus, va fi efectuat și un control pe piața asigurărilor, vizate fiind firmele care vând polițe RCA.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Piaţa Victoriei şi Şoseaua Kiseleff au fost blocate, joi, de transportatorii care au venit să protesteze cu mii de taxiuri, camioane, autobuze şi microbuze, principalal nemulţumire fiind legată de tariful prea mare al RCA. Transportatorii au început să se adune în Piaţa Victoriei şi pe Şoseaua Kiseleff încă de la ora 08.00, iar până la ora 10.00, când a început protestul, manifestanţii şi-au parcat maşinile în zona cuprinsă între sediul Guvernului şi Arcul de Triumf, blocând traficul.

După o oră de la începerea protestului, în Piaţa Victoriei, pe Şoseaua Kiseleff şi pe străzile alăturate ar fi aproximativ 3.000 de oameni.

CITEȘTE ȘI Piața Victoriei, blocată de transportatori

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS