Confidenţialitate

Naționala de fotbal a României are 2 meciuri amicale în martie 2022 | AUDIO

Naționala de fotbal a României are două meciuri amicale peste două luni. Deocamdată fără antrenor principal, selecționata noastră va juca cu Israel și Grecia în luna martie înaintea partidelor din Liga Națiunilor.

Cele două meciuri amicale, de pregătire pentru Liga Națiunilor, vor avea loc pe 25 și 29 martie. Prima partidă, cu Grecia, va avea loc pe stadionul Steaua din București. Cea cu Israel se va desfășura o săptămână mai târziu, în deplasare. Iar din luna iulie, tricolorii vor juca în meciurile oficiale din Liga Națiunilor, cu Muntenegru, Bosnia-Herțegovina și Finlanda.

Echipa națională de fotbal nu are deocamdată un antrenor oficial. Ultimul ofertat este Ladislau Boloni care însă nu a răspuns la telefonul celor de la FRF în ultima săptămână și a declarat jurnaliștilor de la GSP că va face un anunț oficial în următoarele zile.

Potrivit Gazeta Sporturilor, oficialii Federației și-ar dori să discute acum cu Edi Iordănescu, privit luna tercută doar ca o variantă de rezervă. Iordănescu a anunțat însă că este pe punctul de a semna cu o echipă din Arabia Saudită.

Sursa foto: Unsplash / Sandro Schuh

Citește și: Ministerul Imigrației din Australia i-a anulat viza lui Novak Djokovic

Autor: Lucia Ciocârlie Haranguș

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.