Naomi Campbell trece la TV

Ea va colabora cu NBC Universal într-un show prin care se caută noi talente pentru industria modei în următorii ani.

Naomi Campbell va trebui ‘să le modeleze, să le educe şi să le transforme’ pe concurentele din noua emisiune ‘The Face’, produsă de postul american NBC Universal.

Naomi Campbell, care este şi unul dintre producătorii executivi ai show-ului, a recunoscut într-un interviu acordat realizatoarei americane Joan Rivers, preluat de agenţia de ştiri Mediafax, că a fost surprinsă atunci când a constatat cât este de grea munca din televiziune.

‘E o muncă grea. Nu ştiu cum reuşeşti să o duci la capăt, iar tu faci asta de mulţi ani! Televiziunea e o muncă grea. Nu e ca şi cum te duci acolo, filmezi ce ai de filmat şi apoi pleci. Presupune multe ore de muncă dificile, dar treaba asta îmi place. Mi-aş dori ca fetele să fie inspirate de această emisiune, ca ele să descopere lucrurile care contează cu adevărat în vieţile lor – indiferent dacă vor deveni modele profesioniste sau nu – şi să îşi depăşească problemele legate de încrederea în propria persoană’, a spus modelul britanic.

Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming. Ea se află pe lista modelelor cu cel mai mare succes internaţional.