Mureș: Sute de gospodării fără curent electric şi arbori căzuţi , din cauza vântului

Aproape 500 de gospodării au rămas, miercuri, fără curent electric, în localităţile Sărmaşu şi Sărmăşel, din judeţul Mureş, din cauza vântului puternic care a rupt liniile de alimentare, iar două drumuri şi o stradă au fost blocate pentru perioade scurte de timp de arbori căzuţi pe carosabil – transmite News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că 480 de consumatori din localităţile Sărmaşu şi Sărmăşel au rămas fără energie electrică din cauza unor avarii produse la reţele de alimentare cu energie electrică de rafalele puternice de vânt.

Virag a spus că tot miercuri pompierii mureşeni au fost solicitaţi să intervină pentru a înlătura copaci căzuţi pe carosabil pe două drumuri şi o stradă, în ambele cazuri nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.

Potrivit sursei citate, echipele de intervenţie au fost mobilizate pentru degajarea carosabilului la Găieşti, pe drumul european E60, la Răstoliţa, pe DN 15, dar şi în Târgu Mureş, pe strada Corneşti, circulaţia pe aceste trei tronsoane fiind blocată pentru perioade scurte de timp.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS