MUREȘ: Incendiu pentru a ascunde o crimă

Incendiul izbucnit joi seara într-un apartament din municipiul Reghin, în care o femeie în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa iar alta, de 80 de ani, a suferit răni grave, ar fi fost provocat intenţionat pentru ascunderea urmelor unui omor, susţin surse judiciare citate de Agerpres.

Potrivit surselor, în locuinţa respectivă a avut loc un conflict şi un bărbat, soţul uneia dintre femei, le-ar fi înjunghiat pe cele două, după care le-ar fi dat foc pentru a ascunde urmele.

Motivul acestei acţiuni, susţin aceleaşi surse, ar fi faptul că femeia a intentat divorţ şi s-a mutat la mama ei, iar joi instanţa s-a pronunţat asupra divorţului.

Pompierii de la Detaşamentul Reghin ajunşi la locul incendiului au reuşit să scoată din apartamentul în flăcări două femei, dintre care cea în vârstă de 60 de ani a fost declarată decedată la scurt timp iar cealaltă a fost preluată de echipajele medicale.

„Poliţiştii împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la faţa locului unde au descoperit o persoană decedată şi una rănită. În urma activităţii desfăşurate, sub coordonarea procurorului, a fost identificat un bărbat care este bănuit că a provocat incendiul ce a dus la vătămarea celor două persoane”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Ramona Varodi.

Foto – arhiva

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS