Motivare arestare: Florin Secureanu a recunoscut faptele reținute în sarcina sa

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a recunoscut, potrivit Mediafax, faptele reținute în sarcina sa, „în modalitatea pe care o ştie din realitate”.

Informația apare în motivarea de arestare preventivă dată de Tribunalul București.

În plus, magistrații spun că Florin Secureanu prezintă un pericol real pentru ordinea publică, având în vedere funcţia şi comportamentul agresiv faţă de subordonaţi săi.

În motivarea de arestare, judecătorul de la Tribunalul București care l-a plasat în arest preventiv pe Florin Secureanu scrie că ”acesta a recunoscut în modalitatea pe care o ştie din realitate faptele reţinute în sarcina sa.”

Tot în document se arată că lăsarea lui Florin Secureanu în libertate prezintă un pericol real pentru ordinea publică având în vedere funcţia deținută – cea de manager al Spitalului Malaxa – şi comportamentul agresiv faţă de subordonaţi săi. Amintim, Gazeta Sporturilor publicase mai multe înregistrări în care Florin Secureanu îi amenința pe angajații spitalului.

Judecătorul de la Tribunal amintește în motivare și de uşurinţa şi perseverenţa cu care acesta a săvârşit faptele grave pentru care este acuzat. În plus, este amintit și faptul că Florin Secureanu, s-a folosit de două firme-fantomă pentru a delapida banii din bugetul Spitalului Malaxa.

Florin Secureanu este acuzat că, din 2009 încoace, lua ilegal aproape în fiecare zi bani din casieria spitalului, prejudiciul fiind de aproape două milioane lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS