Confidenţialitate

Monitoarele de Terapie Intensivă comandate de Altex România ajung la spitale – VIDEO

Pe măsură ce monitoarele de Terapie Intensivă comandate de Altex România ajung la spitale, medicii reacționează și transmit un mesaj de mulțumire tutuor celor care au răspuns apelului lansat de Altex pentru a aduce în spitale echipamele necesare tratării cazurilor de COVID-19 și nu numai.

Monitoarele de funcții vitale sunt dispozitive foarte importante pentru supravegherea pacienților cu forme medii sau severe de boală. Pe scurt, ele ajută la salvarea de vieți.

Unele dintre monitoarele de Terapie Intensivă, aduse în țară cu ajutorul unui avion militar, au ajuns deja către mai multe spitale implicate în lupta împotriva COVID-19, între care: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș”, Spitalului Clinic Colentina și Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Compania românească Altex a demarat o amplă campanie de strângere de fonduri, în completarea donațiilor deja făcute în mod direct, pentru dotarea a 30 de paturi cu aparatură de terapie intensivă, respectiv cu monitoare și ventilatoare.

Dincolo de echiparea paturilor ATI, Altex a donat și echipamente de protecție necesare medicilor în lupta cu noul coronavirus. 162.000 de euro este totalul donațiilor anunțate de Altex, la care se adaugă și donațiile făcute direct de clienții săi, prin intermediul https://altex.ro/donatie-impreuna/.

Campania Altex #împreună este suținută de Europa FM în cadrul mișcării #1suntemtoti.