Confidenţialitate

Altex a adus în țară monitoare COMEN și echipamente de protecție, necesare în secțiile de Terapie Intensivă

Altex a adus în țară monitoarele COMEN, necesare în secțiile de Terapie Intensivă, prezentând pe canalul său de YouTube un scurt clip video cu recepția acestora împreună cu alte materiale medicale necesare în spitalele din România. Toate acestea au ajuns în țară cu un avion militar contractat de Altex.

”În perioada următoare, le vom distribui către patru spitale care au mare nevoie de aparatură de Terapie Intensivă. Împreună putem salva și mai multe vieți. Fiecare donație contează!”, transmit reprezentanții Altex.

Compania românească Altex a demarat o amplă campanie de strângere de fonduri, în completarea donațiilor deja făcute în mod direct, pentru dotarea a 30 de paturi cu aparatură de terapie intensivă, respectiv cu monitoare și ventilatoare.

Dincolo de echiparea paturilor ATI, Altex a donat și echipamente de protecție necesare medicilor în lupta cu noul coronavirus. 162.000 de euro este totalul donațiilor anunțate de Altex, la care se adaugă și donațiile făcute direct de clienții săi, prin intermediul https://altex.ro/donatie-impreuna/.

Campania Altex este suținută de Europa FM în cadrul mișcării #1suntemtoti.