Monica Davidescu, Aurelian Temișian și Ozana Barabancea se întâlnesc pe aceeași scenă la începutul lui 2016

Anul 2016 începe pe scenele bucureștene cu o serie de reprezentații remarcabile, dar și cu premiera spectacolului “UN ALT FEL DE CABARET”, cu Aurelian Temișan, Cosmin Seleși, Tania Popa, Doina Botiș, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănila, Manuela Cara, Monica Davidescu și Ozana Barabancea.

Stagiunea se deschide la Palatul Național al Copiilor cu un spectacol ce aduce împreuna pe  Radu Beligan și Maia Morgenstern, pe 24 ianuarie la reprezentatia “Leul desertului”.

Replicile inteligente, armonia notelor muzicale și momentele coregrafice spectaculoase vor fi atracțiile, pe 25 ianuarie, la premiera “Un alt fel de cabaret!”.

Pe 1 februarie, Sala Mare a Palatului Național al Copiilor va găzdui un  nou spectacol “Egoistul”, cu  Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crâșmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu și Silviu Biriș.

“Maitreyi” – tulburatoare poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusa în scenă de Chris Simion, se joacă tot la Palatul Național al Copiilor pe 15 februarie.  În distribuție se află Maia Morgenstern, Ailyin Cadar, Vlad Zamfirescu, Doru Ana și Anca Sigartau.

Bilete pentru spectacolele găzduite de Palatul Național al Copiilor se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Național al Copiilor și online pe startickets.ro, blt.ro și bilete.ro. Pentru spectacolul “Egoistul” cele mai bune locuri le găsiți pe www.egoistul.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS