Monica Anghel vrea să-şi ia fratele în turneu în 2013

Monica Anghel a încheiat sezonul concertelor din Garajul Europa FM cu un recital de excepţie pe care l-a susţinut împreună cu câştigătoarele concursului ‘Cântă cu Monica’ şi cu fratele ei plus câţiva invitaţi surpriză.

Monica Anghel a interpretat în Garajul Europa FM câteva dintre piesele ei consacrate- ‘Vin’ la mama de mă cere’, ‘Dau viaţa mea’, ‘Singur în noapte’ şi ‘Fluturi de zăpadă’, dar nu au lipsit piese de referinţă din repertoriul internaţional: ‘Feliz navidad’, ‘New York, New York’, ‘Unchain my heart’ şi ‘The greatest love of all’, una dintre piesele lui Whitney Houston, pentru care Monica are o sensibilitate aparte.

Surpriza serii a fost minirecitalul susţinut de Alexandru Anghel, care a cântat în premieră o piesă compusă de el ,’So Fabulous’ , şi alte două piese ale lui Tom Jones-‘She’s a lady’ şi ‘ Is not unusual’. ‘Cântă de doi ani şi e încă necăsătorit!‘, a precizat Monica. ‘Dar are o iubită şi este cu el aici, în Garaj!‘ a venit şi replica fratelui.

Cei doi au anunţat că intenţionează să plece împreună în turneu în 2013 în cât mai multe oraşe, inclusiv în cele mai mici care sunt adeseori omise de artişti.