Confidenţialitate

Moise Guran realizează o nouă emisiune la Europa FM

Moise Guran revine la Europa FM ca realizator de emisiune… rock.

De astăzi, Moise Guran va realiza programul rock de joi seară, de la ora 21. „Rock&Talk” este numele emisiunii, „o emisiune cum nu găsiți la alte posturi de radio” după cum a declarat astăzi, în Deșteptarea, jurnalistul Vlad Petreanu.

“Se cheamă Rock and talk și este fie un rock editorializat, fie un un editorial susținut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulți fani, dependență și controversă, pentru ca așa face și realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează are această tendință de a crea fani, dușmani, controversă și dependență”.

Pentru Moise Guran, „Rock&Talk” este mai degrabă o modalitate de a vorbi despre lucruri: ”Încerc să fiu mai degrabă inspirațional decat editorial, intenția fiind de a susține cu muzică rock idei mai degrabă decât dezbateri.

E o emisiune cu muzică și vorbe, așa cum îi spune și numele. Marea provocare a acestei emisiuni e să aducă cel puțin jumătate din conținut muzică rock foarte nouă, cea mai mare parte a pieselor nu s-au auzit nici pe alte stații. Asta a fost provocarea pentru mine, sa învăț o nouă meserie.

Tema emisiunii din această seară este ura și modul în care ultimele evenimente ne-au influențat nu atât viața, cât comportamentul nostru individual – temerile, anxietatea și provocările legate de libertatea individuală cu care trebuie să trăim de șase luni de zile”.

Mai multe detalii despre formatul noului program am primit în direct de la Moise Guran, în Deșteptarea:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Moise Guran a fost parte a echipei Europa FM timp de 9 ani, perioadă în care a semnat editoriale economice apreciate de public, precum și emisiunea interactivă „România în Direct”, care s-a poziționat drept un adevărat Kilometru 0 al României, locul unde oamenii se întâlnesc pentru a schimba opinii, într-un exercițiu de democrație și de incluziune socială. În același timp, Moise Guran s-a implicat activ în programele Europa FM, realizând transmisiuni și ediții speciale de câte ori evenimentele au cerut-o.

Emisiunea Rock&Talk poate fi ascultată în fiecare seară de joi de la ora 21:00 la Europa FM și pe europafm.ro în cadrul unui podcast săptămânal.

Rock & Talk începe la ora 21, în fiecare joi seara.