Confidenţialitate

Moise Guran: ”Președintele a indicat soluțiile. Era de așteptat să facă această declarație. Era de așteptat să respingă propunerile” – AUDIO

Președintele Klaus Iohannis a respins în această seară propunerile trimise de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliile de la Justiție și vicepremier pe probleme economice, dar și pentru portofoliul de la Educație. Anunțul a fost făcut la ora 18:00 într-o declarație de la Palatul Cotroceni, comentată imediat de Moise Guran, în ediția specială Știrile Europa FM.

”Nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui Guvern. Propunerile sunt pur și simplu inacceptabile. Resping propunerea pentru ministrul Justiției. Nu voi ignora votul dat pe 26 mai. Resping propunerea pentru ministerul Educației, nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii pentru România, precum educația, precum România educată care reprezintă reforme la un nivel la care PSD nu pare să le accepte și nici nu e în stare să le facă”, a afirmat Klaus Iohannis.

Moise Guran consideră că președintele Klaus Iohannis ”era de așteptat să facă această declarație”, dar și că în ecuația acestei guvernări ”Victor Ponta joacă o cacealma cu doamna Dăncilă și în același timp joacă o cacealma și cu PNL”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În comentariul său, jurnalistul Moise Guran, realizatorul emisiunilor România în Direct și Avocatul Diavolului de la Europa FM, a comentat și greșelile făcute de guvenrul tehnocrat condus de Dacian Cioloș.

”Ceea ce s-a întâmplat în 2016 a fost greșit, nu din punct de vedere politic, ci din punct de vedere al administrării țării”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.