Moise Guran: 2020 s-ar putea numi și anul singurătății

„Sigur că viața în pandemie nu e plăcută. Dacă n-ar rămâne în istorie ca anul pandemiei sau al infodemiei sau al marilor invenții științifice, probabil 2020 s-ar putea numi și anul singurătății, căci a fost și asta.

Ați observat, după o scurtă perioadă oarecum entuziastă, oarecum amuzantă, în care ne mai vedeam pe zoom, whatsapp sau alte aplicatii de conferință, parcă nici conferințele astea n-au mai avut haz.

Dorința de a fi acolo, fizic, la o bere, la o cafea sau pur și simplu la un pahar de vorbă cu prietenii n-a dispărut, n-a fost anihilată de aceste mitinguri surogat.

Eu zic că e bine că n-a dispărut, pentru că cel mai tare mă sperie modul în care noi toți vom arăta în ziua în care restricțiile de distanțare fizică vor dispărea.

E o mare întrebare asta. Vor mai fi oamenii la fel? Vor mai fi la fel prietenia, berea, relațiile umane în general, după această îngrozitoare experiență de izolare?”, se întreabă Moise Guran.

Emisiunea Rock&Talk poate fi ascultată în fiecare seară de joi de la ora 21:00 la Europa FM și pe europafm.ro în cadrul unui podcast săptămânal. De fiecare dată playlistul va fi disponibil și pe europafm.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS