Confidenţialitate

Mobilizare impresionantă pentru salvarea polițistei Ramona Elena. Suspectă de COVID-19, ea a fost diagnosticată cu leucemie

Povestea polițistei Ramona Elena a reușit să mobilizeze la începutul acestei săptămâni un număr mare de colegi, care au donat sânge sau au contribuit financiar pentru tratamentul colegei lor, după apelul lansat pe Facebook de Corpul Național al Polițiștilor. Nu doar colegii i-au sărit în ajutor, în rețelele sociale fiind distribuit intens apelul lansat pentru salvarea vieții tinerei polițiste din cadrul Secției 25 a Poliției Capitalei.

Țoapă Elena Ramona este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar, iar sângele înseamnă viață în aceste clipe pentru ea, așa că apelul la donare rămâne în continuare deschis.

”Dacă vrei și tu să te alături în această campanie de donare de sânge pentru Ramona nu ai altceva de făcut decât să mergi la Centrul de Transfuzie Sanguină București și să spui că donezi pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.
Sângele înseamnă viață în aceste clipe pentru Ramona!

De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, pentru tratamentul ei, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre”, transmite Corpul Național al Polițiştilor, prin intermediul unei postări pe Facebook.