Confidenţialitate

Mobilier pentru terasă și grădină la modă în 2021 (P)

A sosit vara! Urmează vreme bună, soare, zile din ce în ce mai lungi și temperatura a început să crească, ceea ce înseamnă că obsesia noastră pentru mobilierul de grădină începe să crească. De aceea, astăzi vom vorbi despre tendințele de mobilier terasă în 2021.

Terasele ne oferă o altă viață pe vreme bună. Atunci când te bucuri împreună cu prietenii, familia sau singur, o terasă este scuza perfectă pentru a scăpa de pereții casei sau ai biroului, de a face plajă și de a te bucura de aer liber.

Sună grozav, nu? În plus, neputând pleca normal din cauza restricțiilor, acordăm mai multă atenție balcoanelor și teraselor, deoarece acestea sunt spații libere în casele noastre.

Dacă nu ai o terasă mare, nu îți face griji, pentru că te vom învăța cum să pregătești o terasă mică, deoarece spațiul mic nu înseamnă neapărat că nu te poți bucura de el vara aceasta.

În continuare vom comenta tendințele în decorarea de terase în 2021.

Culorile la modă anul acesta pentru mobilier terasă

Când vrem să exprimăm un sentiment specific pe care îl dorim pe terasă, culoarea pe care alegem pentru terasă va fi crucială.

Anul acesta, culorile dominante pe terasă vor fi cele care oferă culori proaspete, luminoase și calme spațiului nostru, tonurile neutre precum bejul putând aduce căldură.

Dar aceste culori nu sunt doar o tendință la modă anul acesta, ci au dominat decorațiunile teraselor de-a lungul anilor.

Anul acesta vom vedea o predominanță a albului pe multe terase, ceea ce ne amintește de orașele de coastă din Grecia și de casele lor tradiționale, care ne oferă un mediu liniștit, o viață de vacanță și o viață departe de probleme.

Scopul nostru este ca această culoare să domine terasa în 2021, să nu fie în contact cu lumea și cu ziua noastră.

Tipurile de mobilier terasă

De asemenea, dacă vrei să oferi terasei tale un aer colorat, atunci aceste tonuri neutre (cum ar fi gama albă sau bej) pot fi, de asemenea, ușor combinate, deoarece nimic nu poate țipa mai tare vara decât culorile strălucitoare. Adaugă scaune sau textile în turcoaz sau albastru, galben sau teracotă, în acest sezon fiind foarte la modă. De asemenea, ele poți dezlănțui creativitatea, deoarece nu există reguli eficiente pentru simțul culorii. Sub îndrumarea intuiției și a gustului, alege singur culoarea preferată!

Materiale de mobilier terasă care sunt în tendințe anul acesta

În ceea ce privește materialele populare pentru mobilier terasă în 2021, acestea sunt materiale rezistente la exterior, sunt cât se poate de naturale, cum ar fi ratan, frânghie, tec sau fibră.

În plus, vom vedea și o mulțime de aluminiu acoperit cu pulbere, care conține rășină epoxidică ca liant pentru a îmbunătăți rezistența la coroziune, rezistența la uzură și rezistența chimică.

Ratanul este un material sintetic foarte durabil și este cel mai utilizat în terase, deoarece creează un mediu confortabil și natural, iar stilul său nu se demodează niciodată. Trebuie să îți amintești că mobilierul din ratan este de obicei voluminos, de aceea se recomandă utilizarea acestuia pe o terasă mai mare.

Pe de altă parte, tecul este o variație a lemnului care conține mult ulei și gume naturale, ceea ce îl face foarte flexibil și durabil.

Decor pentru terase mici

Dacă ai o terasă mică sau pur și simplu un balcon cu o anumită cantitate de spațiu, nu îți face griji, poți profita la maximum de fiecare colț și te poți bucura respectând tendințele de mobilier terasă din 2021.

Nu supraîncărca spațiul, pentru a nu transmite vizual un sentiment copleșitor, mai mult decât calmul și relaxarea pe care vrem să le transmitem. Un decor potrivit poate aduce mult farmec, iar teresa ta va deveni un spațiu vedetă în casa ta.

Pentru a o decora, va fi necesar să alegi mobilier terasă funcțional, care poate fi folosit în mai multe scopuri, cum ar fi o cutie, care poate fi folosită ca masă prin plasarea unei fețe de masă mici pe ea și ca scaun prin plasarea a două perne, în același timp putând stoca lucruri. De asemenea, poți opta pentru scaune și mese pliabile.