Mitropolitul Ardealului nu vrea să explice cum l-a ajutat pe Gigi Becali să scrie o lucrare în închisoare

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza,  nu vrea sa explice cum l-a ajutat pe Gigi Becali să scrie o lucrare științifică.

Laurentiu Streza, profesor la Facultatea de Teologie din Sibiu, a transmis o scrisoare Comisiei de Etică a Universității din Sibiu  în care a precizat că nu a coordonat lucrarea lui Gigi Becali “Iubire milostivă și mântuitoare”, ci doar a dat “o binecuvântare” cărții respective.

Purtator de cuvânt al Universității  a declarat că scrisoare trimisă de Mitropolit este secretă dar decizia comisiei de etică va fi facuta publică.

Și Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, l-a ajutat pe Gigi Becali să scrie una dintre cele cinci lucrări care i-au adus reducerea pedepsei cu închisoare. Teodosie a coordonat lucrarea “Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”.

Verificările așa-numitelor lucrări științifice scrise în spatele gratiilor de foști sau actuali deținuți si publicate în scopul reducerii pedepsei, au început să fie verificate de Universități după ce mai multi senatori au propus abrogarea  articolul de lege care permite reducerea pedepsei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS