Confidenţialitate

Mitropolitul Ardealului a blestemat un jurnalist care i-a fotografiat bolidul de lux

Săptămâna mare a început cu rostire de blesteme pentru Mitropolitul Ardealului.

Laurențiu Streza s-a supărat pe un jurnalist care a publicat în presa locală o poză cu bolidul de lux achiziționat de mitropolit.

Ulterior, publicația și-a cerut scuze că a publicat articolul și a sspus că înțelege faptul că Mitropolitul conduce o mașină care, cităm, oferă maximă siguranță.

Site-ul oradesibiu.ro a publicat, la începutul lunii, mai multe fotografii în care se poate observa cum Mitropolitul a sosit la un eveniment cu o limuzină de lux Mercedes.

Potrivit jurnaliștilor, mașina are un preț de cel puțin 63 de mii de euro, modelul standard, și poate ajunge și la 100 de mii de euro.

Laurențiu Streza ocupa locul din dreapta al autoturismului.

Într-un interviu acordat site-ului turnulsfatului.ro, Mitropolitul Ardealului a părut deranjat de articolul cu pricina și… a avut un mesaj pentru autorul lui:

Nu am de ce sa nu ma folosesc de un bun pe care l-am luat cinstit, si inca mai am de plata la el, pentru ca cineva a vrut sa castige niste bani cu fotografia respectiva”, a spus Streza.

Sa-i dea Dumnezeu atatia bani cati a castigat…  sa-i inmulteasca numai banii aia cat o castigat“, a adaugat mitropolitul despre fotografia cu masina sa de lux, un Mercedes E350 4matic.

“In fine, daca persoana respectiva apare in fata mea, si-i pare rau de treaba aceasta, il iert si public. Toti gresim, dar a gresi e omeneste, a persevera e diabolic”, a continuat Laurentiu Streza.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 Jurnaliștii și-au cerut ulterior scuze: …ne pare rău că am publicat fotografia și articolul… credem că are dreptate în ceea ce privește achiziționarea de către Mitropolie a unei mașini care să ofere o maximă siguranță, au spus aceștia.

Laurențiu Streza a intrat în atenția Comisiei de Etică a Universității Lucian Blaga din Sibiu: în calitate de fost decan al Facultății de Teologie, el ar fi coordonat una dintre cărțile scrise de Gigi BECALI în spatele gratiilor: lucrarea se numește „Iubirea milostivă și mântuitoare”.