Confidenţialitate

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Este acuzată că ar fi șantajat o fată, martor în dosarul fiului ei

Miruna Pascu, mama şoferului de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Miruna Pascu a fost reținută aseară, iar astăzi procurorii au cerut arestarea ei preventivă. Decizia de trimitere în arest pentru 30 de zile a fost luată de magistrații Tribunalului Bucureşti.

Miruna Pascu este acuzată că ar fi şantajat o fată, martor în dosarul în care este cercetat fiul ei. Potrivit procurorilor Pascu ar fi ameninţat-o pe martoră că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare, dacă va colabora cu procurorii. Avocatul Mirunei Pascu a anunțat că a contestat deja decizia de arestare preventivă.

Potrivit unor surse din anchetă, Miruna Pascu ar fi procurat substanțe interzise pentru fiul ei. Vlad Pascu organiza petreceri cu droguri acasă. Acesta a fost pus sub acuzare pentru trafic de droguri.

Foto: INQUAM Photos / George Calin