Confidenţialitate

Mircea Baniciu și Ana Baniciu vin în Clubul de Weekend, la Europa FM – VIDEO

Mircea Baniciu vine alături de fiica lui, Ana Baniciu, în cel mai mare club din România, deschis în fiecare vineri seară pe frecvențele Europa FM.

Mircea Baniciu și Ana Baniciu vor sta de vorbă cu Toader Păun, de la ora 19:00, în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Ana Baniciu a ajuns în lumina reflectoarelor o data cu serialul fenomen “Pariu Cu Viața”. Îndrăgostită iremediabil de muzică și crescută într-o familie de muzicieni, fața lui Mircea Baniciu și-a dorit de mică să facă o carieră în domeniul artistic.

Câștigatoarea emisiunii-concurs “Asia Express”, Ana și-a câștigat un fan base puternic ce a susținut-o pe tot parcursul carierei. De-a lungul carierei solo, Ana a lansat “Iubire sau Razboi”, “Alături de iarnă” și “Csf n-ai Csf”. În urmă cu doar câteva zile, Ana Baniciu a lansat o piesă care a cucerit rapid mulți fani noi. ”Tu, inimă” spune chiar povestea artistei.

Despre familia Baniciu, carieră, provocări și visuri, într-o seară specială, în familie, în Clubul de Weekend alături de Toader Păun.