Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Sanytol te scapă de mirosul neplăcut din casă (P) | AUDIO

Nimic nu este mai respingător decât o casă în care persistă un miros neplăcut. Când facem curățenie, avem rutine zilnice sau săptămânale prin care menținem o igienă aparent corectă. Un miros neplăcut este dovada că această curățare nu a fost atât de minuțioasă pe cât ar fi trebuit. De multe ori încercăm să-l acoperim cu dezodorizante și parfumuri care doar îl ascund. Odată ce această mascare se termină, mirosul revine.

Acesta provine de cele mai multe ori din prezența bacteriilor. Dacă după curățare, mirosul persistă, înseamnă că nu am dezinfectat corect și aceste micro-organisme sunt încă acolo.

În bucătărie, bacteriile care dau miros neplăcut se pot găsi în chiuvetă, zona din jurul acesteia și în lavetele de bucătărie. Pentru eliminarea lor, trebuie să apelăm la soluții dezinfectante, iar una dintre cele mai eficiente este Sanytol Dezinfectant pentru Bucătărie cu acțiune degresantă: dizolvă și îndepărtează grăsimile și dezinfectează în profunzime, fără clor.

În baie, mirosurile neplăcute provin mai ales din zone precum canalele de scurgere, vasul de WC și bateriile. Și aici, unul din aliații noștri este Sanytol dezinfectant pentru baie, a cărui spumă îndepărteaza calcarul, murdăria și dezinfectează. Concentrați-vă și pe recipientul unde puneți periuța de dinți, pentru a elimina acumularea de bacterii din această zonă – și ea un focar de mirosuri neplăcute.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.