Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Hepatoprotect se ocupă de sanatatea ficatului tău, ca tu să te ocupi de restul | AUDIO

Ficatul nostru este un organ multifuncțional: îndeplinește peste 500 de funcții. Filtrează toate toxinele din organism şi toate substanțele nocive pe care le ingerăm din alimente. Pentru că ducem o viață activă și suntem mai ocupate ca niciodată, ultimul lucru pe care ni l-am dori este să avem probleme cu ficatul. Hepatoprotect Forte se ocupă de sănătatea ficatului tău, ca tu să te ocupi de restul.

Protejează celula hepatică pe cale naturală prin extractul de silimarină, a cărei acțiune antioxidantă îți va da zilnic energia de care ai nevoie. Pe de altă parte, când faci multe lucruri în același timp și te resimți, și ficatul tău suferă.

Ficatul e responsabil de stocarea excesului de glucoză pentru consumul de energie mai târziu, iar stresul face ca această funcție să fie compromisă. Ca să nu mai vorbim de acumularea de toxine. Hepatoprotect Forte îți dă energie atunci când ești prea ocupat și te resimți. Asta pentru că inhibă toxinele și sustine bună functionare a ficatului. Acesta este un supliment alimentar. În cazul unor afecțiuni hepatice, trebuie să te adresezi medicului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.