Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Hepatoprotect Forte protejează natural ficatul datorită dozei optime de silimarină | AUDIO

Funcțiile hepatice sunt vitale pentru organism și încă nu s-a inventat un dispozitiv care să le poată prelua – așa cum, de exemplu, există la dializă, pentru suplinirea funcțiilor renale. Dar există hepatoprotectoarele, acestea fiind recomandate cu rol de prevenție – în cazul pacienților cu risc de afectare hepatică, dar și ca tratament adjuvant – în cazul pacienților cu afecțiuni hepatice diagnosticate.

Hepatoprotect Forte protejează natural ficatul și menține funcțiile hepatice în limite normale datorită acţiunii antioxidante a unei doze optime de silimarină. Astfel, sunt contracarate efectele nocive induse de un stil de viață nesănătos, consumul de medicamente, sedentarism sau alcool.

Mai mult, celula ficatului – hepatocitul – este protejată, pentru a evita pătrunderea substanțelor toxice provenite din alimentație, alcool, tutun sau medicamente puternice. Eficiența dată de Hepatoprotect Forte este o consecință a proprietăților sale detoxifiante. Acesta este un supliment alimentar. În cazul unor afecțiuni hepatice, trebuie să te adresezi medicului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.