Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Colagenul pentru articulații

Sistemul osos, structura de susţinere a corpului uman este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi. Aceasta protejează organele vitale: creierul, inima şi plămânii. Împreună cu muşchii, susţine mişcarea şi ne ajută să ne dezvoltăm şi să trăim armonios. Chiar dacă oasele sunt tari, ele pot suferi fracturi sau se pot slăbi dacă nu sunt îngrijite corespunzător.

O alimentaţie echilibrată însoţită de exerciţii fizice efectuate constant ajută la menţinerea sistemului musculo-scheletal sănătos şi puternic. Cele 206 de oase ale corpului uman, alături de articulaţii sunt proiectate pentru a asigura maximum de forţă şi mobilitate organismului. Aşadar, trebuie să avem grijă de ele în fiecare zi şi să le ferim de pericolele osteoporozei şi ale afecţiunilor articulare.

În plus, este nevoie să fim atenți și la aportul de colagen pe care îl oferim oaselor, cartilajelor și ligamentelor. Și pentru că, după 30 de ani producția de colagen începe să scadă și nu foarte multe alimente conțin această proteină, specialiștii recomandă să apelăm la suplimente alimentare cu colagen.

Colagenul reprezintă proteina cea mai importantă din punct de vedere cantitativ din organismul nostru. Această substanță deține ponderea principală în majoritatea țesuturilor conjunctive și de sprijin și determină proprietățile acestora.

Parte din gama Doppelherz® pentru sistemul osos și articulații, Doppelherz® system Kollagen 11.000 Plus conține nutrienți care contribuie la sănătatea aparatului locomotor și ajută la protecția celulelor. În plus, substanțele nutritive atent combinate sunt oferite în flacoane unidoză care conțin soluția orală gata de consumat, cu un gust delicios de fructe de pădure. Astfel, flacoanele sunt ușor de luat chiar și în călătorii!

Ce alți nutrienți conține?

• Vitamina C, care contribuie la formarea normală a colagenului, pentru funcționarea normală a ligamentelor și a sistemului osos.
• Cupru, care contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.
• Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a funcției normale a sistemului muscular.
• Seleniu, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
• Produsul mai conține și 100 mg de sulfat decondroitină, substanță care aparține grupei glucozaminglicanilor și îndeplinește un rol important în funcționarea și sănătatea articulațiilor.

Produsul este disponibil în farmacii sau pentru comenzi online pe www.sanatatelatineacasa.ro. Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.