Confidenţialitate

Ministrul Transporturilor: „Pe toată distanța de la Craiova la Pitești se va putea circula pe Drumul Expres” | AUDIO

Lotul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești se deschide sâmbătă, a anunțat, pe șantierul de lângă Slatina, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. E vorba de tronsonul de la Slatina la Colonești, aproape de granița dintre județele Olt și Argeș.

Acesta vine în continuarea Tronsonului 2 (de 40 de kilometri) deschis anul trecut.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: „Pe toată distanța de la Craiova la Pitești se va putea circula pe Drumul Expres”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Eu aș vrea să-i felicit pe constructori. Sunt, totuși, șase luni înainte de termen. Aproximativ șase luni. Lotul de la Chețani la Câmpia Turzii va fi dat în circulație poimâine, cu opt luni înainte de termen. Legat de acest Drum Expres, pe Tronsonul 4, stadiul este undeva peste 40%. Ca și termen, și Tronsonul 1 și Tronsonul 4 vor trebui – și acestea sunt angajamentele luate de constructor – să fie finalizate și date în circulație până la sfârșitul anului viitor. Asta va însemna că pe toată distanța de la Craiova la Pitești se va putea circula pe Drumul Expres”, a spus Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu a mai anunțat că săptămâna viitoare se va deschide circulația și pe 20 de kilometri din A0, centura de sud a Bucureștiului.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Ministrul Educației: „Riscul seismic nu a fost expertizat” pentru clădirea internatului din Odorheiu Secuiesc care s-a prăbușit luni cauzând decesul unui copil | AUDIO