Confidenţialitate

Ministrul Marcel Vela, ironizat online după ce a făcut compuneri despre toamnă, pe Facebook, după alegeri

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a devenit ținta criticilor și ironiilor după ce aseară, în plin scandal privind o posibilă fraudare a alegerilor locale, a publicat pe Facebook compuneri despre toamnă și schimbările aduse de alegeri.

”Ce ar fi anotimpurile dacă nu ne-ar provoca mereu să ne adaptăm schimbării?

Ce ar fi omul fără schimbare?

Ce ar fi viața fără noi în schimbare?

Evoluție înseamnă și schimbare, indiferent că este una bună sau mai puțin bună, pentru că trăim vremuri definite de aceasta.

Dar dincolo de toate, ce înseamnă să ții pasul cu schimbarea?

Să fii actual, să îmbrățișezi viitorul și să faci pași TU către el.

Să simți că lumea se schimbă mai repede decât anotimpurile și că VIITORUL se construiește acum, nu mâine, nu poimâine.

Este o lecție simplă, pe care istoria a mai dat-o, dar ține de fiecare dintre noi să alegem să trăim pentru viitor sau în trecut.

Vă doresc un început de săptămână minunat!”, scrie ministrul Marcel Vela, pe Facebook, însoțind gândurile sale cu un peisaj de toamnă, cu frunze uscate.

”Scandal monstru în România pe tema voturilor pierdute / furate din București. Ministrul de interne: Într-o baltă neagră / Patru ochi lucește / Ce să fie oare / Cred că e doi pește”, a fost reacția jurnliastului Vlad Petreanu, realizatorul emisiunilor Deșteptarea și Avocatul Diavolului, de la Europa FM.

”Domnule ministru, în țară se fură voturi! Puteți posta ceva și despre asta în loc de poezii de toamnă, vă rog?!”, îi scrie altcineva în comentarii.

”Pandemia şi poezia.Sau,altfel spus, ministrul de interne pierdut în melancolii de toamnă în timp ce voturile se furau cu sacii.Viaţa fără poezie e pustiu…”, comentează o altă persoană care a distribuit gândurile ministrului Marcel Vela.

”În București, în mileniul III, se fură voturi ca în codru, dar ministrul de interne e poet. Mi-au dat lacrimile de atâta sensibilitate”, scrie altcineva, ironic la adresa mesajului distribuit de Ministrul de Interne pe Facebook.