Confidenţialitate

Ministrul Justiției, despre activitatea procurorilor generali ai Parchetelor: „Nu am nemulțumiri flagrante” | VIDEO

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, spune la Europa FM – în emisiunea „Piața Victoriei” – că nu are nemulțumiri flagrante legate de activitatea procurorilor generali ai Parchetelor. El adaugă, însă, că sistemul are nevoie permanent de ridicarea nivelului activității, având în vedere perfecționarea continuă a infractorilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Nu aș putea spune că am nemulțumiri sau, cel puțin, nemulțumiri flagrante. Întotdeauna e loc de mai bine și aici nu mă refer la persoane, mă refer la sistem. E clar că Ministerul public are nevoie, ca urmare a diversificării activităților infracționale, a problematicii criminologice, are nevoie permanent de ridicarea nivelului de… Deci nu am nemulțumiri flagrante. Dacă aș fi avut vreo nemulțumire flagrantă nu aș fi ezitat să utilizez mijloacele constituționale și legale care îmi stau la dispoziție. Cum nu am făcut uz de ele înseamnă că activitatea se desfășoară în parametri normali. Că vrem mai mult, sigur…”, a spus ministrul Justiției la Europa FM.

Urmărește aici întreaga emisiune „Piața Victoriei”

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Cătălin Predoiu, despre recomandările Comisiei de la Veneția privind Legile Justiției: Voi construi un grup de experți pentru analiza opiniei. Dacă e nevoie, receptăm în legislație din recomandări | VIDEO