Confidenţialitate

Ministrul Educației: Plata profesorilor pentru orele remediale se va reglementa prin OUG

Proiectul prevede acordarea de vouchere în valoare de 200 de lei pe lună, pentru fiecare elev și va fi introdus pe ordinea suplimentară a ședinței de guvern.

Sorin Cîmpeanu: „Intră, de exemplu, Ordonanța de Urgență, proiectul Ordonanței de Urgență, pentru acțiuni remediale, intră în primă lectură.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ministrul Educației, cu puțin timp în urmă, la ședința Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților, unde a adus noi clarificări legate și de redeschiderea școlilor din 8 februarie.

Se va ști cu certitudine pe 2 februarie, iar evoluția cazurilor de coronavirus cu noua tulpină va conta în luarea deciziei, mai spune Sorin Câmpeanu:

„Analiza evoluției epidemiologice, acesta va fi factorul determinant, care condiționează deschiderea școlilor, inclusiv aceste lucruri, apariția unei noi tulpini, care vor fi luate în considerare de către cei care au competență să se exprime cu privire la răspunsul pe care îl dau la întrebarea: poate fi gestionat riscul? Cei din domeniul sănătății ne vor răspunde pe data de 2 februarie.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.